Magyaros kolbásztöltő csapatépítő élményprogram
Hagyományápolás és közösségi élmény
Disznótoros a munkatársaiddal közösen
Egy igazán különleges programra hívunk benneteket: amikor a Vásárcsarnok bezár, nálunk akkor kezdődik az este! A Fakanál Étterem zártkörű kolbásztöltő vacsoraestje tökéletes választás olyan céges rendezvényekhez, csapatépítőkhöz, amikor a magyar népi kultúra értékeinek megőrzésével, közös élményt szeretnétek szerezni.
A Fakanálban a disznótorok egyik legizgalmasabb momentumát, a kolbásztöltést idézzük meg. Egy este, ami garantáltan ízes, emlékezetes lesz és összekovácsol benneteket. Hiszen a résztvevők együtt dolgoznak, ízlelgetnek – majd megünneplik a közös erőfeszítést, munkájuk eredményének közös elfogyasztásával.
Felejthetetlen csapatélmény
Kolbásztöltő versenyen, házi ízeken keresztül éljétek át a régi magyar hagyományok egyikét!
Lenyűgöző, unikális helyszín
Az impozáns Nagyvásárcsarnok emeletén, de mégis egy otthonos, barátságos, ismerős közegben.
Külföldi vendégeid, munkatársaid vannak?
A programot angol nyelven is kérheted. Vendégeid veletek együtt átélhetik egy magyar disznóvágás közösségi élményét.
Profi, vendégszerető szervezés
Minden részletet és szervezést ránk bízhatsz. Konyhai csapatunk mindent megold.
Miért válasszátok a Fakanál kolbásztöltő programját csapatépítéshez?
Hisszük, hogy a finom falatokon túl, ma már az élmény is számít. A Fakanál Étterem egyedi gasztroprogramja összeköti a közös munkát a közös alkotással: itt mindenki kiveszi a részét az ízesítésből, a töltésből és a jókedvből. Több csapatra osztva még akár versenyezhetnek is, kié sikerül a legfinomabbra.
Utána meg közösen, egy hatalmas lakoma keretében elfogyasztjátok azt, ami készült. Ez nem egy szokványos vacsora. Ez egy interaktív, autentikus magyar gasztroélmény, amely után mindenki úgy érzi: „Na ez tényleg emlékezetes volt!”
Mire számíthatnak a résztvevők?
Pálinkás koccintás érkezéskor
Ahogy a magyar hagyomány tartja: kolbásztöltés pálinka nélkül nincs! Vendégeinket érkezéskor egy jókedvű koccintással fogadjuk – egészségünkre!
Beavatás a magyar kolbászkészítés titkaiba
Rövid köszöntő után a résztvevőket csapatokra osztjuk, mindenki kap kötényt és sapkát.
Ezután indul a közös élmény: vágás, darálás, fűszerezés és töltés – pont úgy, ahogy a falusi disznóvágásokon!
Csapatos kvízjáték, amíg sül a kolbász
Amíg a konyhában készülnek a saját készítésű finomságok, vendégeink részt vehetnek interaktív, magyar gasztronómiához kapcsolódó játékokban:
Fűszerfelismerő kvíz
Hungarikum totó
Gasztro Triviák
Házias vacsora sparheltre tálalva
Mire a kolbászok kisülnek, klasszikus magyaros vacsora várja a csapatokat: zománcos edényekben, friss piaci alapanyagokból, épp úgy, mint otthon vagy a nagymamánál.
A legjobb kolbásztöltő csapat díjazása
A vendégek által töltött kolbászokat értékeljük, majd kihirdetjük a legügyesebb csapatot! Minden résztvevő emlékül oklevelet és kolbászreceptet kap.
Extra programlehetőségek
Pálinkakóstoló
3×2 cl tüzes gyümölcspálinka (a disznóvágás hagyományos kísérője)
Élő cigányzene
virtuóz zeneszó, és akár zene és tánc – ahogy a jókedv diktálja
Fontos információk
Helyszín:
Fakanál Étterem, Nagyvásárcsarnok galéria, Budapest
Időpont:
hétköznapokon, előzetes foglalás alapján,
jellemzően 19:00–22:00 (3 órás program)
Létszám:
min. 20 fő (kisebb csoport esetén is a 20 fő díja fizetendő), max. 60 fő
Nyelv:
magyar vagy angol
A kolbásztöltő programunkat ajánljuk
Céges csapatépítésekre
Külföldi vendégek lenyűgözésére
A szokásos évzáró parti helyett
Céges évfordulók megünneplésére
Ne csak egy vacsorát adj – legyen közös az élmény!
Kérd egyedi ajánlatunkat a kolbásztöltő csapatépítő programra, és bízd ránk a részleteket!