Ajánlatkérés

Üzleti reggeli Európa legszebb Vásárcsarnokában

        

 

Reggelizzen Budapest belvárosában, a Piac Vendéglőjében

 

Indítsa a reggelt kollégáival vagy üzleti partnereivel és egy gazdag villásreggelivel Budapest legszebb Vásárcsarnokában!

 

A Fakanál Étterem a maga otthonos környezetével kiváló és rendhagyó helyszíne üzleti reggeliknek – 9:00 – 11:00 óra között.

 

Rusztikus, zománcozott edényeink hangulata és a házias ételeink kiváló ízei garantálják, hogy a Fakanál étteremben elköltött reggelivel jól induljon a napja.

 

Gasztro kínálatunkban számos reggeli fogást kínálunk olyan ízekkel, melyekkel legfeljebb nagymamánk, édesanyánk konyhájában találkozhatunk mindezt a piac friss alapanyagaiból elkészítve.

 

Online ajánlatkérés


címkék: Magyaros ételek
Legfrissebb hírek

Kolbásztöltő kurzus

Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.

Kolbásztöltő kurzus
Budapest legjobb piaca

Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.

Budapest legjobb piaca
További hírek
New York Café TripAdvisor