Ajánlatkérés

Eventrend cégcsoport - "Megvalósuló elképzelések" - Bemutatkozó

 

         

 

 

Az Eventrend Holding a vendéglátás és rendezvényszervezés területén piacvezető, magyar tulajdonú vállalkozás. A cégcsoport közel 50 vállalkozást foglal magába, mintegy 30 000 négyzetméter vendéglátásra alkalmas helyszínt üzemeltet, 3 szálloda F&B szolgáltatását végzi több mint 500 fő állandó munkatárs alkalmazásával Magyarországon, Csehországban és az Amerikai Egyesült Államokban.

 

Büszkék vagyunk rá, hogy a Fakanál Étterem olyan „családhoz” tartozik, - a teljesség igénye nélkül -  amelynek olyan tagjai vannak, mint a New York Kávéház, a Papp László Sportaréna, a Magyar Tudományos Akadémia, a Városliget Café, a Symbol Budapest vagy a Groupama Aréna, melyek vendéglátás üzemeltetését az Eventrend Holding egy-egy vállalkozása látja el.

 

 

Bővebb információért látogasson el a cégcsoportunk honlapjára

 


címkék: Catering, Élő cigány zene, Magyaros ételek, Piac, Rendezvényhelyszín, Rendezvényszervezés, Vacsora program
Legfrissebb hírek

Kolbásztöltő kurzus

Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.

Kolbásztöltő kurzus
Budapest legjobb piaca

Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.

Budapest legjobb piaca
További hírek
New York Café TripAdvisor