Ajánlatkérés

karrier

Amit a cégről érdemes tudni

 

Cégcsoportunk: Eventrend Holding

 

Cégünk Budapest egyik meghatározó vendéglátással foglalkozó cégcsoportjának – Eventrend Holding – tagja. A holding 100%-ban magyar tulajdonú.

 

Cégcsoportos egységeink közül lehet, hogy Ön is ismer néhányat. Néhány példa a teljesség igénye nélkül: Boscolo New York Kávéház, Symbol Budapest, Városligt Café & Restaurant, Gála Eseményszervező, Sensation, Touche, Groupama Sportaréna vendéglátása, MÜPA vendéglátása.

 

További információ a cégcsoportról: www.eventrend.hu

 

 

Cég, ahol fejlesztheti majd tudását: Vásárliget Kft.

 

A hely, amely szeretettel várja Önt Vásárliget Kft. névre hallgat, Fakanál Étterem és Fakanál Bisztró üzemeltetője. Az étterem a Nagyvásárcsarnokban található, ami elhelyezkedéséből fakadóan első számú turisztikai mágnes.

 

Cégünk a Fakanál Éttermet 1998. évtől üzemelteti, fő tevékenységi körünk az éttermi vendéglátáson kívül, a komplett rendezvények szervezése és lebonyolítása házon belül és akár külső helyszíneken is. Az étterem mellett 2011. évtől vállalkozásunk a Fakanál Bisztrót is sikeresen működteti, szintén a Nagyvásárcsarnokban.

 

Akik tapasztalatukkal segítenek majd a fejlődésben

 

                                 Fodor Zoltán                   Gyimesi János                   Németh Ildikó                        Sas András                       Nagy Andrea

    Ügyvezető Igazgató              Konyhafőnök                Értékesítési Igazgató            Étterem Vezető            Pénzügyi Asszisztens

 

A csapatunk tagjai már hosszú évek óta – van, aki több mint 10 éve – gyarapítják cégünk érdemeit. Most Ön is lehetőséget kaphat, hogy még több tudásra tegyen szert és megoszthassa velünk eddigi tapasztalatait.

 

 

Jelentkezéshez kérem töltse ki az alábbi adatlapot: 

 


címkék:
Legfrissebb hírek

Kolbásztöltő kurzus

Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.

Kolbásztöltő kurzus
Budapest legjobb piaca

Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.

Budapest legjobb piaca
További hírek
New York Café TripAdvisor