Ajánlatkérés

Csatlakozz hozzánk, légy a csapatunk tagja!

PRE-GO Széll Kálmán tér     Fakanál Étterem Európa legszebb Vásárcsarnokában     Városliget Café & Restaurant

 

A háttér – cégcsoportunk: Eventrend Holding

 

Vállalkozásunk Budapest egyik meghatározó vendéglátással foglalkozó cégcsoportjának – Eventrend Holding – tagja. Büszkék vagyunk arra, hogy a holding 100%-ban magyar tulajdonú. Jelenleg több mint 25 vendéglátó-ipari egységet, 9 budapesti rendezvényhelyszínt üzemeltetünk, 3 szálloda komplett F&B tevékenységét látjuk el, valamint cégcsoportunk érdekeltségébe tartozik 6 rendezvényszervező és 2 szakmai munkánkhoz szorosan kapcsolódó, internetes vállalkozás is.

 

Mindehhez elengedhetetlen több mint 700 főállású kollégánk mindennapi áldozatos és magas színvonalú munkája. Cégcsoportunk 25 éves alapítása óta működésünket a folyamatos fejlesztés, fejlődés jellemzi. 

 

Cégcsoportos egységeink közül lehet, hogy Ön is ismer néhányat - New York Kávéház, Symbol Budapest, Városligt Café & Restaurant, Gála Eseményszervező, BRKLYN, Touche Event, Groupama Sportaréna vendéglátása, MÜPA vendéglátása.

 

 

További információ a cégcsoportunkról, missziónkról: www.eventrend.hu

 

 

A vállalkozás, ahol fejlesztheti majd tudását: Vásárliget Kft.

 

A hely, amely szeretettel várja Önt Vásárliget Kft. névre hallgat, Fakanál Étterem és Fakanál Bisztró üzemeltetője. Az étterem a Nagyvásárcsarnokban található, ami elhelyezkedéséből fakadóan első számú turisztikai mágnes.

 

Cégünk a Fakanál Éttermet 1998. évtől üzemelteti, fő tevékenységi körünk az éttermi vendéglátáson kívül, a komplett rendezvények szervezése és lebonyolítása házon belül és akár külső helyszíneken is. Az étterem mellett 2011. évtől vállalkozásunk a Fakanál Bisztrót is sikeresen működteti, szintén a Nagyvásárcsarnokban.

 

 

Akik tapasztalatukkal segítenek majd a fejlődésben

 

A csapatunk tagjai már hosszú évek óta – van, aki több mint 20 éve – gyarapítják cégünk érdemeit. Most Ön is lehetőséget kaphat, hogy még több tudásra tegyen szert és megoszthassa velünk eddigi tapasztalatait.

 

Fodor Zoltán ügyvezető igazgató
Fodor Zoltán
Ügyvezető Igazgató
Gyimesi János konyhafőnök
Gyimesi János
Konyhafőnök
Nánássy-Németh Ildikó értékesítési vezető
Nánássy-Németh Ildikó
Értékesítési Igazgató
 

Nagy Andrea
Pénzügyi Asszisztens
Fazekas Alexandra
Ügyfélkapcsolati vezető

Jelentkezéshez töltse ki az alábbi adatlapot

 


címkék:
Legfrissebb hírek

Kolbásztöltő kurzus

Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.

Kolbásztöltő kurzus
Budapest legjobb piaca

Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.

Budapest legjobb piaca
További hírek
New York Café TripAdvisor